Gevuld Speculaas Gertjan beste van Zuid-Holland

Het gevuld speculaas van Gertjan, De Echte Bakker is top! Dat is de afgelopen week nog eens bevestigd bij de keuring tijdens de Beko Najaarsdagen op 26 en 27 september in Nieuwegein. Het gevuld speculaas van Gertjan werd beoordeeld met een 8,7 en is daarmee het Beste Gevuld Speculaas van de provincie Zuid-Holland.

In Nieuwegein werden 281 ambachtelijke speculaasproducten gekeurd in drie categorieën: Speculaasjes, Amandelspeculaasjes en Gevuld Speculaas. De keuring werd gedaan door een vakjury die bestond uit keurmeesters Peter de Wit en Leo Nuyens. Zij spraken vooral lovend over de smaak van het gevuld speculaas van Gertjan en beoordeelden die met de hoogst haalbare score! Ook het totaalbeeld van het product was dik in orde waarmee een score van 8,7 punten in de wacht werd gesleept.

De consumentenjury had ook een grote stem in het geheel. Zij vonden de prijs-kwaliteitverhouding van het gevuld speculaas van Gertjan heel goed. Daarnaast staat in het juryrapport te lezen dat het gevuld speculaas er heel strak uitzag en prachtig verpakt was: ‘een cadeautje voor jezelf of om weg te geven’. Het gevuld speculaas van Gertjan haalde de hoogste score en kreeg de titel Beste Gevuld Speculaas van Zuid Holland.

We deden voor de eerste keer mee en hebben goed ons best gedaan om deze prijs te behalen. De jury en consumenten vinden een goede smaak het belangrijkste punt, en laat dat bij ons nu net voorop staan. We maken een aromatisch deeg en ik meng altijd nog een klein beetje roomboter door de spijs. Ik ben heel blij dat het door de jury zo goed gewaardeerd is. ~ Gertjan.

In de winkels van Gertjan in Schoonhoven en Lekkerkerk ligt het prijswinnende gevuld speculaas al op u te wachten. En natuurlijk mag u zelf eerst even proeven. Wedden dat u verkocht bent?

Volg ons op:
Gertjan De Echte Bakker
@gtreur